MHWirth

I 2014 ble forretningsområdet for boreteknologi skilt ut fra Aker Solutions, og MHWirth AS ble dannet. Den norske delen av selskapet har vært i bransjen i over 40 år som en av verdens ledende innen sitt segment. MHWirth og har i dag 1500 ansatte i 15 land. Vi er stolte av at MHWirth valgte oss til å utvikle sin nettløsning og digitale plattform.

Utfordring

Det nye selskapet MHWirth hadde behov for en digital tilstedeværelse som både posisjonerte selskapet som et verdensledende boreteknologiselskap og presenterte deres produkter og tjenester på en attraktiv måte. Som et globalt selskap med ansatte, kunder og leverandører over hele verden, måtte deres digitale løsninger reflektere selskapets unike konkurransefortrinn og fokus på bærekraftig utvikling.

Løsning

Sammen med MHWirth ble det gjennomført et spennende arbeid som involverte representanter fra ulike deler av virksomheten. Prosessen førte oss gjennom en rask utvikling fra konsept og innhold til design, utvikling og testing basert på en agil tilnærming.

Resultat

Hele MHWirth sin digitale plattform, hvor nettløsninger og sosiale medier var de største plattformene, ble levert i tide til den globale lanseringen. MHWirth er i dag en stor og viktig kunde for Egde Consulting, og vi har et godt samarbeid for å finne de mest optimale løsningene for selskapets nettløsninger fremover.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode