Kruse Smith

Kruse Smith er et solid, innovativt og framtidsrettet entreprenør- og boligkonsern med nasjonalt nedslagsfelt. Selskapets forretningsområder er bygg, byggfornyelse, anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling. Kruse Smith er en solid familiebedrift med rundt 900 ansatte, og røttene går tilbake til 1935.

Utfordring

Kruse Smith ønsket seg en mer moderne og brukervennlig digital plattform, med fokus på boligprosjekter, eiendomsutvikling og entreprenør virksomheten.

Løsning

Arbeidet med å utvikle ny digital plattform startet med workshops som involverte representanter for alle forretningsområder i Kruse Smith. Sammen identifiserte vi kundereisen, målgruppene, kjerneoppgavene og spennende konsepter for kundeopplevelser og interaksjon. Basert på Kruse Smiths eksisterende visuelle profil utviklet vi konsepter for digitale flater og nytt grafisk brukergrensesnitt. 

Resultat

Kruse Smith har opplevd god effekt av deres nye digitale plattform og nettløsning. Kruse Smith er opptatt av å kontinuerlig forbedre deres digitale tilstedeværelse, for å møte stadig større krav fra forbrukerne på å levere gode kundeopplevelser. Dette gjøres sammen med Melvær & Co som er deres kommunikasjonsbyrå og Kruse Smith. Vi i Egde Consulting er veldig stolt av å være samarbeidspartner og leverandør til Kruse Smith.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode