Agder Energi

Agder Energi er landets tredje største energiprodusent. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Selskapets visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Alle husstander på Sørlandet er nettkunder hos Agder Energi Nett, mens markedsselskapet LOS leverer kraft til husholdninger og bedriftskunder over hele landet. Selskapet er eid av kommunene på Agder og Statkraft Holding, og har sitt hovedkontor i Kristiansand.

Egde Consulting er en stolt leverandør til Agder Energi og leverer et bredt spekter av kompetanse knyttet til digitalisering og utviklingen av morgendagens løsninger for energisektoren.

Gjennom våre rammeavtaler med Agder Energi leverer vi kompetanse som prosjektledelse, løsningsarkitektur, IT-rådgivning og test og kvalitetssikring av IT-løsninger. Noen eksempler på område Egde har bistått innenfor er smart strøm (AMS), Elhub, test og testautomatisering, CRM, prosessautomatisering og innføring av nye løsning for intern informasjon og kommunikasjon.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode