MHWirth

I 2014 ble forretningsområdet for boreteknologi skilt ut fra Aker Solutions, og MHWirth AS ble dannet. Vi er stolte av at Aker Solutions valgte oss til å utvikle nettløsning og digital plattform for MHWirth. 

MHWirth er i dag en stor og viktig kunde for Egde Consulting, og sammen er vi på kontinuerlig jakt etter nye og smarte måter å anvende teknologi til å forbedre og fornye virksomheten på.

Les mer

Skatteetaten

Egde Consulting er bidragsyter innen store digitaliseringsprosjekter hos Skatteetaten og leverer konsulenter innen utvikling, test, testledelse og prosjektledelse. 

Les mer

Agder Energi

Agder Energi er landets tredje største energiprodusent. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Selskapets visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Les mer

Miljøfyrtårn

Ny digital plattform og nettløsning for Miljøfyrtårn, som er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Les mer

Nkom

Nylig signerte Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, (Nkom) ny rammeavtale, som betyr at Egde Consulting fortsetter som leverandør av konsulenttjenester knyttet til utvikling av Nkoms fagsystemer og integrasjoner.

Les mer

Kruse Smith

Ny digital plattform og nettløsning for Kruse Smith, som er et innovativt og framtidsrettet entreprenør- og boligkonsern med nasjonalt nedslagsfelt. 

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode