Grimstad forretningsbygg

Om oss

Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester og er spesialisert innen teknologi, rådgivning, utvikling og design.

Vi har kontorer i teknologiparken i Grimstad og på fiskebrygga i Kristiansand. Egde tok i mai 2016 over Devoteam sin virksomhet på Sørlandet. Denne virksomheten ble etablert i 2002 i forbindelse med restruktureringen av Ericsson FoU virksomhet.

Fra 1. januar 2017 er Engage Kommunikasjon en del av Egde Consulting.

Vi er 40 engasjerte medarbeidere som har en variert og sammensatt kompetanse. Det mener vi er nødvendig når vi skal levere helhetlige strategier og løsninger for våre kunder.

Vår digitale, forretningsmessige kompetanse og nysgjerrighet bidrar til verdiskapning ved å forbedre, fornye, og forenkle våre kunders virksomhet.

 

 

Stor ankomsthall med rullebånd der flere folk går.

Sammen utvikler vi Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning

Vår digitale og forretningsmessige kompetanse og nysgjerrighet bidrar til verdiskapning ved å forbedre, fornye og forenkle våre kunders virksomhet

Nærbilde av digital klokke

Vi er førstevalget innen digital kompetanse og digitale tjenester

Dette betyr at vårt fagmiljø er anerkjent som det mest relevante, inspirerende og nyskapende. Vi er et handlekraftig selskap som ved bruk av moderne verktøy alltid leverer til forventning.

Sammen med våre partnere er vi med å realisere de store digitale initiativene i regionen.

Sist men ikke minst er vi aktivt engasjert i å øke den digitale kompetansen blant de unge for å utvikle, tiltrekke og beholde de i regionen.

 

Dame sitter i sofa med bærbar maskin på fanget og tar notater

EKTE, NÆR og NYSGJERRIGE

Vi er EKTE fordi vi er profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi tar ansvar og går foran med engasjement og lidenskap.

Vi er NÆR fordi vi oppriktig bryr oss om dem rundt oss. Våre medarbeidere og kunder vet at vi er opptatt av dem fordi vi forstår dem, involverer dem og respekterer dem.

Vi er NYSGJERRIGE fordi vi våger å tenke nytt og være kreative. Vi søker etter ny kunnskap og deler aktivt vår innsikt.

 

Et lite utvalg av våre kunder

Vi er et stolt og aktivt medlem av

Vi hører gjerne fra deg!

Kontakt