Hvem er vi

Sammen utvikler vi Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning

Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester og er spesialisert innen teknologi, rådgivning, utvikling og design. Vår digitale og forretningsmessige kompetanse bidrar til verdiskapning ved å forbedre, fornye, og forenkle våre kunders virksomhet.

Vi har i mange år hatt et stort og aktivt engasjement for å videreutvikle og sette regionen «på kartet» - både nasjonalt og internasjonalt. Vi engasjerer oss i forsknings- og innovasjonsprosjekter og samarbeider tett med forskningsinstitusjoner og universiteter. Egde Consulting er aktive i flere klynger, både på Sørlandet og nasjonalt: Digin, GCE NODE, Eyde-nettverket og Norwegian Smart Care Cluster, vi har et godt og nært samarbeid med Universitetet i Agder og er aktive i internasjonale organisasjoner som bl.a. Personal Connected Health Alliance. Vi er også engasjert i lokalsamfunnet og en del av oss er med i lokale kodeklubber for unge, vi hjelper kodeklubbene med utstyr og vi er innvolvert i Hackathons sammen med studentforeninger.

Vi er 80 engasjerte medarbeidere som har en variert og sammensatt kompetanse, de fleste med en teknologisk og noen med en økonomisk bakgrunn på master eller bachelor nivå. Vi har kontorer i teknologiparken i Grimstad og på fiskebrygga i Kristiansand.

Egde Consulting AS ble formelt stiftet i april 2016 og kjøpte konsulentselskapet Devoteam sin virksomhet på Sørlandet i mai 2016. Virksomheten ble i sin tid etablert av Teleca i 2002 i forbindelse med restruktureringen av Ericsson FoU virksomhet. I desember 2016 ble digitalbyrået Engage Kommunikasjon AS kjøpt og fusjonert inn i Egde Consulting AS.

Verden er inne i en stor omstilling til det digitale - alle sektorer og bransjer påvirkes. Alle snakker om digitalisering, men hva betyr det egentlig? 

Digitalisering

Digitalisering handler om kontinuerlig forbedring ved å bruke digitale verktøy  for å understøtte eksisterende forretningsmodeller.

Eksempler er innføring av sosialt intranett, CRM, nettløsninger, chatbotter, kunstig intelligens, når Skatteetaten lar oss levere selvangivelsen på nett osv. Digitalisering er kontinuerlig forbedring for å understøtte eksisterende forretningsmodeller.

Digital transformasjon

Digitalisering kan også handle om utvikling av helt nye forretningsmodeller ved bruk av digitale verktøy. Dette kaller vi for digital transformasjon. De er disruptive både som tjeneste og i forhold til inntektsstrømmer. Eksempler er Retail Payment (NG, Coop Reitan), kolonial.no, Vipps, Veritas sin Verasity, Uber, e-handelsløsninger osv.

De største og raskest voksende selskapene er ”digitale i sin natur”, og er er tuftet på en innovasjonskultur. De er orientert rundt prototyping, prøving og feiling, kontinuerlig forbedring og smart bruk av data.

Vår digitale og forretningsmessige kompetanse bidrar til verdiskapning ved å forbedre, fornye, og forenkle våre kunders virksomhet. Som Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester, er vi spesialisert innen teknologi, rådgivning, utvikling og design.

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeids-
partnere

Noen av våre kunder

Olje og gass

Energi

Offentlig og eHelse

Produksjon og handel

Telecom, finans og sikkerhet

Noen av våre kunder

Olje og gass

Energi

 

Offentlig og eHelse

 

 

Produksjon og handel

 

 

 

Telecom, finans og sikkerhet

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode