Kommunikasjon og kundedialog

Kommunikasjon er et middel til å nå et mål. Skal du lykkes med kommunikasjon må du forstå kundene dine, og gi dem en grunn til å lytte. Dersom du skal ha en top-of-mind-posisjon hos en potensiell kunde når en beslutning skal tas, må du være synlig i vurderingsfasen, før behovet for dine produkter oppstår. Det handler om å fortelle historier som engasjerer og påvirker mennesker på tvers av tradisjonelle og digitale kanaler gjennom gode kundeopplevelser.

I en tid hvor digitale kanaler overtar som hovedarena kommunikasjon med støtte av tradisjonelle kanaler, er det avgjørende å velge riktige og effektive kombinasjoner av virkemidler og flater. Virksomhetenes digitale tilstedeværelse definerer i dag hvordan forbrukeren opplever merkevaren. Det som kjennetegner de som lykkes med deres digitale tilstedeværelse, er et vellykket samspill mellom strategi, kreativitet, kommunikasjon og teknologi. 

Egde Consulting utvikler nettløsninger, innbyggertjenester, e-handelsløsninger og e-helse tjenester til næringslivet og offentlig virksomheter innen stat, kommune og helsesektor. Vi utvikler gode kundeopplevelser som gir verdi til sluttbruker og skaper resultater for våre kunder. Dette krever at kommunikasjon og kreativitet er satt inn i et forretningsperspektiv.

Når vi utvikler digitale løsninger, enten dette er ehandelsløsninger, eHelse tjenester eller innbyggertjenester, handler det til syvende og sist om kundeopplevelsen. Denne er ofte basert på helhetlig opplevelse på tvers av mange kanaler og flater. Derfor er det viktig at digitale løsninger og tjenester leverer i forhold til merkevarens helhetlige tilstedeværelse. Av den grunn kan man ikke utvikle gode digitale løsninger uten at man skaper god kommunikasjon og kundedialog.

Vi er stolt av å være samarbeidspartner til mange av de mest kjente merkevarene på Sørlandet innen kommunikasjon og merkevarebygging i digitale kanaler.

 

Ta kontakt

Nysgjerrig på Egde Consulting som samarbeidspartner?

Kontakt oss for en hyggelig prat.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode