Jobbe i Egde

Vi har som mål å være en attraktiv arbeidsplass med stor tiltrekningskraft

Å jobbe i Egde er å være en del av et felleskap som sammen ønsker å hjelpe virksomheter med å realisere sine muligheter. Vi jobber i tverrfaglige team basert på smidige metoder, med bred innsikt i strategi, brukerverdi og teknologi.

Det gode arbeidsmiljøet er drevet av kontinuerlig faglig og personlig utvikling i en kultur preget av mangfold. Vi har kontorer i teknologiparken i Grimstad og på fiskebrygga i Kristiansand.

Har du lyst til å og bli en del av Sørlandets ledende digitale kompetansemiljø, og få jobbe med Sørlandets mest kjente merkevarer og nasjonale virksomheter? Egde vokser, og vi har behov for flere kolleger for å dekke en stadig økende oppdragsmengde.

Ledige stillinger

Rådgivere- forretning og teknologi

Vi søker deg som vil skape gode digitale brukeropplevelser

Åpen søknad

I Egde Consulting er det alltid muligheter for flinke folk.

Frist: 30.12.2020

 

Vår kultur

I Egde jobber du i et faglig sterkt og fremoverlent miljø med store muligheter for påvirkning og personlig utvikling. Det gode arbeidsmiljøet er drevet av arbeidsglede, personlig frihet under ansvar og felles engasjement. Du får anledning til å delta i regionens mest spennende og prestisjetunge digitale prosjekter, og vi har en kultur for å dele kunnskap og utforske ny teknologi og nye metoder sammen.

Stor kompetanse og bred erfaring

Egde har som mål å være den mest attraktive arbeidsplassen på Sørlandet. For å klare det, trenger vi flere flinke folk innen et bredt spekter av fagområder. Er du dyktig og har lyst til å jobbe med de mest spennende digitale prosjektene i et godt arbeidsmiljø, har vi veldig lyst til å komme i kontakt med deg.

Roller

Vi er en gjeng med svært engasjerte medarbeidere som har en variert og sammensatt kompetanse innen teknologi, rådgivning, utvikling og design. Under har vi delt litt om ulike roller hos oss, og det store mangfoldet i arbeidsoppgaver våre medarbeidere er engasjert i.

Rådgivere

Vi er opptatt av at våre kunder tar de rette valgene, enten det handler om forbedringer i virksomheten, nye forretningsmodeller, valg av løsninger eller teknologi. Våre rådgivere forstår hvordan teknologi påvirker forretningen, prosessen og organisasjonen, og hvilke muligheter teknologi kan skape. Som rådgiver i Egde Consulting er du med i et tverrfaglig ekspertmiljø som kombinerer sin kunnskap med innsikt i kommende trender for å bidra til at kundene tar det rette valget.

Teknologer

Vi definerer en teknolog som en person som grunnleggende forstår teknologi og hvordan man kan anvende den til ulike formål innen ulike bransjer. Teknologene evner å lære seg nye teknologier raskt og hvordan de kan skape nye muligheter for våre kunder. Teknologene sørger også for god integrasjon mot eksisterende løsninger og systemer. Som teknolog i Egde Consulting er du med og utforsker muligheten innen nye teknologitrender som RPA, IoT, AI, AR, VR eller andre temaer som fagmiljøet ønsker å forstå.

Utviklere

Sentralt i realiseringen av nye applikasjoner, produkter og løsninger står selve arkitekturen og utviklingen. Som utvikler er du en del av vårt anerkjente fagmiljø som representerer teknologiene, rammeverkene, verktøyene og metodene som kreves fra å gå fra ide til ferdig kommersiell løsning.

Designere

I Egde Consulting har vi designere med spisskompetanse på UX,  interaksjonsdesign, visuell identitet, tjenestedesign og konsept- og produktutvikling. Våre designere jobber integrert med rådgivere, teknologer, innholdseiere og utviklere. Vi designer et bredt spekter av digitale løsninger – fra store offentlige digitale portaler og brukertjenester til nettløsninger og e-handelsløsninger.

Prosjektledere

I Egde Consulting vet vi hvor viktig god prosjektledelse er. Som prosjektleder i Egde får man erfaring fra ulike bransjer, både privat og offentlig sektor, kombinert med anvendelse av anerkjente metoder og sertifiseringer som bl.a. Prince2. I tillegg er man del av et sterkt fagmiljø med fokus på kompetansebygging og deling.

Våre verdier

Ekte

Vi er ekte fordi vi er profesjonelle i alt vi foretar oss.
Vi tar ansvar og går foran med engasjement og lidenskap.

Nær

Vi er nær fordi vi oppriktig bryr oss om dem rundt oss.
Våre medarbeidere og kunder vet at vi er opptatt av dem fordi vi forstår dem, involverer dem og respekterer dem.

Nysgjerrig

Vi er nysgjerrige fordi vi våger å tenke nytt og være kreative.
Vi søker etter ny kunnskap og deler aktivt vår innsikt

Ekte

Vi er ekte fordi vi er profesjonelle i alt vi foretar oss.
Vi tar ansvar og går foran med engasjement og lidenskap.

Nær

Vi er nær fordi vi oppriktig bryr oss om dem rundt oss.
Våre medarbeidere og kunder vet at vi er opptatt av dem fordi vi forstår dem, involverer dem og respekterer dem.

Nysgjerrig

Vi er nysgjerrige fordi vi våger å tenke nytt og være kreative.
Vi søker etter ny kunnskap og deler aktivt vår innsikt

Ta kontakt

Nysgjerrig på Egde Consulting som samarbeidspartner?

Kontakt oss for en hyggelig prat.

 

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode