Person sitter i sofa og jobber på datamaskin

Jobbe i Egde

Menneskene i Egde er hjertet i virksomheten og den viktigste drivkraften for at vi skal forbli Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester. Kontinuerlig utvikling er derfor nøkkelen til å nå våre målsettinger og vi fokuserer på tre hovedområder; teknologitrender, domene og fag.

Teknologitrendene vi bygger kompetanse på påvirker hvordan samfunnet, markeder og virksomheter utvikler seg. Eksempler er digitalisering, Internet of Things, automatisering, robotisering, skytjenester og smarte hus og byer.

Domenekompetanse handler om innsikt i bransjer og sektorer, hvordan trendene påvirker virksomheter og hvilke muligheter og utfordringer disse står ovenfor.

Fagkompetanse handler om metodikker, rammeverk og verktøy for å gjennomføre oppgaver på en effektiv og kvalitetsmessig god måte.

Stor kompetanse og bred erfaring

Egde er summen av menneskene som jobber her, og den innsikten de bruker til å løse våre kunders ønsker og behov. Vår digitale og forretningsmessige kompetanse og nysgjerrighet bidrar til verdiskapning ved å forbedre, fornye og forenkle våre kunders virksomhet, produkter og tjenester.

Vår kultur

I Egde jobber du i et faglig sterkt og fremtidsrettet miljø med store muligheter for påvirkning og personlig utvikling. Våre medarbeidere oppfordres til å aktivt dele sin kunnskap og innsikt samt å videreutvikle sin kompetanse. Derfor tilbyr vi gode muligheter for videreutdanning, kurs og sertifiseringer.

Vi hører gjerne fra deg!

Kontakt