Studenter ved UiA har produsert visjonsfilm for Egde Consulting

De tre multimedieteknologi og -designstudentene ved UiA i Grimstad, Johannes Skrede Østevik, Kristoffer Andersen og Jørgen Bordal Andersen har dette semesteret produsert en visjonsfilm for Egde Consulting som sin bacheloroppgave.

– Oppgaven valgte vi på grunn av en felles interesse for filmproduksjon, og vi har jobbet sammen på filmer tidligere i studiet med gode resultater, sier Johannes Skrede Østevik. 

Filmen ble to minutter lang, og den handler om Sørlandet. Handlingen er satt i nær fremtid, og skal gi korte innblikk i hvordan den teknologiske utviklingen påvirker industrien og hverdagen til flere forskjellige aldersgrupper. Menneskene og teknologien skal stå i fokus. Målet vårt er å få frem Egde Consulting sin visjon, og vise frem bedriften i en film av profesjonell kvalitet.

Egde Consulting sin visjon:

“Sammen utvikler vi Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning”

 

Arbeidsoppgavene ble fordelt studentene i mellom: Johannes Skrede Østevik er kameramann, regissør og manusforfatter, Kristoffer Andersen er teknisk ansvarlig for alt av utstyr og programvare. Jørgen Bordal Andersen er ansvarlig for det teoretiske, i tillegg til å styre lyd og lys.

Studentene var tidlig ute med sette lista høyt og skape store forventninger om en film av høy kvalitet. Vi takker studentene for en flott film, de kan virkelig være stolte av sitt arbeid!

Visjonsfilmen vår ligger også ute på vår youtube-kanal

Stikkord:

#egde #samarbeidspartnere #sørlandet

Del

Relaterte artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode