Stolt partner til Norway Summer Games

Egde Consulting er stolt av å være partner til Norway Summer Games, som er Skandinavias største multiidrettsfestival for barn og ungdom.

Norway Summer Games er idretten i Kristiansand sin nye felles storsatsning på en internasjonal multiidrettsfestival for barn og ungdom i Sørlandets hovedstad og Norges ferieby nummer 1. Norway Summer Games arrangeres hvert år i uke 32, som er siste uke av skolenes sommerferie. Målet med Norway Summer Games er å samle så mange idretter og utøvere som mulig, fra hele verden, til en felles ukelang idrettsfestival i Kristiansand.

Som Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester, er det en av våre oppgaver å bidra til positive og samfunnsengasjerende tiltak i landsdelen vår. Egde Consulting har hatt gleden av å jobbe sammen med Norway Summer Games helt fra starten, og er imponert over hvor profesjonelt og samtidig kreativt det jobbes med å utvikle et bærekraftig arrangement for årene som kommer. Norway Summer Games har klart å engasjere store deler av idretten i Kristiansand ti å være med å lage Skandinavias største multiidrettsfestival for barn og ungdom. Dette blir en stor folkefest med den største mønstring av ulike idrettsarrangementer noensinne på Sørlandet. I tillegg vil hele byen preges av et stort mangfold av aktiviteter og kulturelle opplevelser.

Egde Consulting har et uttalt mål om at vi skal være aktivt engasjert i å skape økt digital kompetanse og interesse blant unge på Sørlandet. Eksempler på dette er at vi sammen med linjeforeningene Systematicus og Beta, UiA og Kristiansand kommune, er med og arrangerer hackaton for studenter med fokus på å gjøre universitetsbyen enda bedre. Vi har også engasjert oss i det fantastiske arbeidet som gjøres i Kodeklubbene på Sørlandet.

Sammen med Norway Summer Games jobber vi nå med fantastisk spennende digitale løsninger og tjenester. Noen av disse vil vi bli kjent med allerede for årets arrangement, og noen vil slippes for arrangementet i 2018. Verden er inne i en stor omstilling til det digitale. Alle sektorer og bransjer påvirkes – også idrettsarrangementer. Som Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester, bidrar vi med hvordan Norway Summer Games kan bruke ny teknologi, digitale løsninger og forretningsmodeller til å skape Skandinavias største multiidrettsfestival for barn og ungdom.

Vi er stolt av å være en langsiktig partner med Norway Summer Games, og gleder oss over å kunne bidra til utviklingen av et så stort og spennende arrangement.

Kort om Egde Consulting

Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester. Vår visjon er; Sammen utvikler vi Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning.

Ungt selskap med lang fartstid. Egde kjøpte i mai 2016 Devoteam sin virksomhet på Sørlandet. Denne virksomheten ble etablert i 2002 i forbindelse med restruktureringen av Ericsson FoU virksomhet. Fra 1. januar 2017 er Engage Kommunikasjon en del av Egde Consulting. Vi er 40 engasjerte medarbeidere som har en variert og sammensatt kompetanse og erfaringsbakgrunn. Det mener vi er nødvendig når vi skal levere helhetlige strategier og løsninger for kundene våre. Egde Consulting har kontorer i Teknologiparken i Grimstad og på Fiskebrygga i Kristiansand.

Stikkord:

#barn #digitalisering #partnere #samfunnsengasjerende #sørlandet #teknologi #ungdom

Del

Relaterte artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
egde@egdeconsulting.no

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
egde@egdeconsulting.no