Girl tech fest 2018 Kristiansand

Girl Tech Fest

Vi hadde en fantastisk dag på Girl Tech Fest 2018 hvor vi brukte Lego Mindstorm for å vise noen av mulighetene med teknologi. Det er et privilegium å få være en del av dette nasjonale initiativet som oppmuntrer unge jenter til å interessere seg for teknologi. Vi er så glade for å være en del av Girl Tech Fest 2019 også!

Dette er et arrangement for jenter i 3. – 5. klasse og i år arrangeres det den 24. september. Vi forventer at rundt 200 jenter vil bli med oss inn i Kristiansands bibliotek. Siden dette er et arrangement for jenter så stiller vi selvfølgelig med noen av våre egne jenter som sier litt om hvordan det er å være utvikler og jobbe med teknologi. Som i fjor blir det praktisk workshop.

Vi ønsker å inspirere og oppmuntre unge jenter til å få interesse for og leke med teknologi. Og forhåpentligvis også utdanne seg innen teknologi. Derfor er vi stolte av å støtte Girl Tech Fest.

«Jenter koder» vil inspirere jenter i alle aldre til å utforske uante muligheter ved bruk av teknologi. Du kan finne ut mer om initiativet her: http://www.jenterkoder.no/ 

Vil du vite mer om Girl Tech Fest i Kristiansand så kontakt: Benedicte.T.Ranestad@kristiansand.kommune.no

Stikkord:

#girltechfest

Del

Relaterte artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode