Lego League Egde Consulting

Egde er stolt sponser av et First Lego League team med bare jenter.

Egde er opptatt av å få unge interessert i teknologi, og når vi ble kontakta av en gruppe jenter fra Hånes om å være en sponsor når de stiller opp i First Lego League til høsten måtte vi bare si ja.

Torsdag 4 april hadde vi et hyggelig besøk av de 5 jentene; Ina Emilie Sandbakk, Mina Sagen-Solheim, Hilde Celine Lovland, Kamilla Simonsen og Malin Sørli Ommundsen.

Jentene har hatt valgfaget teknologi i praksis (tekip) i åttende og niende klasse fordi de vil lære mer om teknologi. I dette faget lærer de også om fysikk, programmering, markedsføring, forskning og blir flinkere til å jobbe sammen som et lag. De synes det er veldig interessant og spennende å måtte tenke på nye måter for å løse oppgaver, tenke kreativt og utfordre slik de alltid har tenkt. De ønsker også å gi gutta konkurranse om hvem som er best på teknologi og vise at jenter er minst like gode.

Jentene kontaktet oss etter å ha hørt om Egde gjennom foreldre som jobber med teknologirelatert arbeid. Vi er allerede sponsor av First Lego League Agder, men vi er også stolte og glade for å kunne sponse og hjelpe jentene fra Hånes. Vi ønsker dem lykke til i konkurransen til høsten. Sjekk mer her https://www.spacemonkeys.no/

Dere finner ellers mer informasjon om First Lego League her: https://hjernekraft.org/fll/turneringer/turnering?id=11

Stikkord:

#legoleague

Del

Relaterte artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

Kontakt oss

Kundeservice

Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode

Terje Løvås vei 1, 4879 Grimstad
Gravane 16, 4610 Kristiansand

378 00 000 
Kontakt oss
Firmafakta og kredittvurdering fra Bisnode